Notranje lesene police

Notranje lesene police

Notranje lesene police dajejo pridih topline in se odlično prilegajo lesenim oknom. So posebna dopolnitev interierja, ki je lahko povsem skladna z oknom, tako glede materiala kot površinske obdelave.

Zakaj izbrati notranje lesene police?

  • So atraktivnega videza, ki je skladen s stavbnim pohištvom,
  • na voljo so police iz izbranega lesa smreke ali macesna,
  • možnost izdelave različnih debelin.

Notranje in zunanje police iz naravnega kamna

Notranje in zunanje police iz naravnega kamna – granita, so za razliko od marmorja, po strukturi bolj zrnate in trše ter zato tudi bolj odporne na vremenske vplive in mehanske obremenitve.

Granit je zaradi svoje sestave najbolj robusten in daleč najpogostejši kamen ter zato tudi idealna rešitev za zunanje police.

Marmor je po sestavi mehkejši naraven material in nekoliko bolj občutljiv na vlago, zato njegovo uporabo priporočamo predvsem za notranje prostore. Sicer pa je marmor, ob rednem in pravilnem vzdrževanju, primeren tudi za izvedbo zunanjih okenskih polic.

Notranje in zunanje police iz naravnega kamna

Notranje in zunanje police iz tehnološkega kamna

Notranje in zunanje police iz tehnološkega kamna

Police iz umetnega kamna so izdelane iz mešanice fine marmorne moke, ki ji je dodano vezivo iz naravnih smol. Te police so visoko kakovostne, primerne za zunanjo in notranjo uporabo, saj ohranijo svojo lepoto, žlahtnost, obliko in obstojnost tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

Na voljo je široka paleta polic najvišje kakovosti. Izbirate lahko med različnimi oblikami, debelinami in pestro ponudbo različnih dizajnov.

Notranje police iz vodoodporne iverice

Notranje okenske police s površino kuhinjskega pulta odlikuje vodoodporna lepljena iverna plošča različnih dekorjev. Za razliko od navadnih ivernih plošč vodoodporne iverne plošče odlikujejo tudi odpornost na druge atmosferske vplive in boljše mehanske lastnosti.

Površina okenske police je enostavna za čiščenje in odporna proti praskam. Tako vam bo dolga leta v veliko zadovoljstvo.

Notranje police iz vodoodporne iverice

Zunanje aluminijaste police

Zunanje aluminijaste police

Zunanje aluminijaste police so prašno lakirane ali eloksirane in zelo odporne proti vsem vremenskim vplivom. Aluminijaste police so enostavne za vzdrževanje in čiščenje ter imajo dolgo življenjsko dobo, zato so zelo pogosta izbira na objektih. So najboljša rešitev glede odvodnjavanja in na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Zunanje ALU police lahko popolnoma prilagodite barvi oken ali fasade, saj jih lahko izberete v odtenkih barvne lestvice RAL.