Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Okna v akciji
Online izračun cen oken
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat


          


SUPER ZIMSKA AKCIJA 


Okna Ekostar z brezplačno montažo


Ne zamudite posebnih ugodnosti in izkoristite super zimsko akcijo za okna Jelovica Ekostar - do finala svetovnega pokala montaža brezplačno!

Ob nakupu oken Ekostar v vrednosti nad 3000€ vam Jelovica podari še dve vstopnici za ogled finala v Planici.

Posebne akcijske pogoje pa smo za vas pripravili tudi pri nakupu ostalih energijsko varčnih lesenih in les-alu oken Jelovica.

Na voljo je široka izbira lesenih oken z dvo ali trislojno zasteklitvijo. Za tiste, ki si želite lesena okna z dodatno aluminijasto zaščito na zunanji strani, ponujamo les-alu okna. Les-alu okna Jelovica združujejo vse prednosti lesa in aluminija, ki okna zaščiti pred negativnimi učinki iz okolja in jim dodaja sodoben pridih.


Nova lesena okna Ekostar LIMITED

Jeseni 2018 je Jelovica na trg vpeljala novo serijo lesenih in les-alu oken Ekostar LIMITED in Ekostar Premium LIMITED.

Nova okna Ekostar LIMITED in Ekostar Premium LIMITED si lahko tudi v februarju zagotovite po izjemnih akcijskih pogojih. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v najbližjem prodajnem centru Jelovica, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri novih lesenih oken in pripravili neobvezujočo ponudbo.

Lesena in les-alu okna Ekostar LIMITED izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS, ki so na voljo pri menjavi starih oken z novimi lesenimi energijsko varčnimi okni. Subvencija za menjavo starih oken z novimi lesenimi energijsko varčnimi okni znaša do 20% celotne investicije oz. 100€/m2 okenskih površin.

Lesena okna Ekostar

Lesena okna Ekostar LIMITED

Lesena okna Ekostar LIMITED so izdelana iz smrekovega lesa najvišje kakovosti, ki ima obenem najboljše toplotnoizolativne lastnosti. Krilo okna je iz dolžinsko nespojenega lesa, kar pričara estetsko dovršen in sodoben dizajn.
Omejena serija lesenih oken Ekostar LIMITEDje oblikovno sodobnejša različica oken Ekostar. Odlikuje jo sodobna ostroroba steklitvena letvica, eleganten črn medstekelni distančnik in nova moderna kljuka ostrih ravnih linij.

Toplotna prehodnost stekla (Ug) in okna (Uw):
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,88 W/m2K


Les-alu okna Ekostar Premium

Les-alu okna Ekostar Premium LIMITED

Les-alu okna Ekostar Premium LIMITED odlikujejo naravni materiali združeni z izjemnim dizajnom v vrhunski energijsko varčen produkt. Ravne linije oknu podarjajo sodoben izgled. Lesena okna zagotavljajo zdravo in varčno bivanje.
Omejena serija les-alu oken Ekostar Premium LIMITEDje oblikovno sodobnejša različica oken Ekostar Premium. Odlikuje jo sodobna ostroroba steklitvena letvica, eleganten črn medstekelni distančnik in nova moderna kljuka ostrih ravnih linij. Aluminijasta maska oglatih ravnih linij okna varuje zunanjost pred negativnimi vremenskimi vplivi in zagotavlja trajnost in trpežnost ter minimalno vzdrževanje oken.

Toplotna prehodnost stekla (Ug) in okna (Uw):
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,88 W/m2K
Preverite tudi ostalo ponudbo lesenih in les-alu oken Jelovica.
Ostala lesena in les-alu okna Jelovica:

Ekolight

Ekoterm

Jelopasiv Premium

Inspiracija narave. Ekolight so energijsko varčna okna z dvoslojno zasteklitvijo. Steklo s toplim robom zagotavlja boljšo toplotno izolativnost okna. Kakovostni materiali, preprosto uporaba in vzdrževanje zagotavljajo dolgoročno energijsko varčnost in dolgo življenjsko dobo.

Toplotna prehodnost stekla (Ug) in okna (Uw):
Ug = 1,0 W/m2K
Uw = 1,2 W/m2K
Pri ustvarjanju lesenega okna Ekoterm smo upoštevali zahteve vsakega posameznika: prihranek, energijsko varčnost, dobro počutje, pozitiven vpliv na zdravje, trajnost, privlačen dizajn, sodobnost, robustnost. Ekoterm je leseno okno sodobnega dizajna, ki zagotavlja dolgoročno energijsko varčnost.

Toplotna prehodnost stekla (Ug) in okna (Uw):
Ug = 0,8 W/m2K
Uw = 1,1 W/m2K

Les-alu okna Jelopasiv Premium so namenjena vsem energijsko samozadostnim in nizkoenergijskim hišam. Okno odlikuje sodoben dizajn z ostrimi ravnimi linijami. Tako kot je poravnana zunanja linija aluminija, sta na notranji strani poravnana leseno krilo in okvir.

Toplotna prehodnost stekla (Ug) in okna (Uw):
Ug = 0,5 W/m2K
Uw = 0,75 W/m2K
Izračunaj ceno oken:
Izračunaj ceno oken:
Izračunaj ceno oken:

Več o lesenih in les-alu oknih iz Jelovice:

 Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 13. oktobra 2017 (54SUB-OB17).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2017-2018


Akcijski pogoji:
Akcije se med sabo izključujejo. Akcijski popusti veljajo samo za nakup oken, ne pa tudi za storitve montaže. Brezplačna montaža oken zajema samo montažo oken, ne pa tudi drugih storitev (demontaže, odvoza, zaključevanja, montaže dodatkov in senčil). Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe do 28. februarja 2019.

Dobavni roki za okna znašajo od 60 do 75 dni.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 1. do 28. februarja 2019 oz. do preklica.

Plačilni pogoji:
Pogoj za zagotovitev oken po akcijskih pogojih je vplačilo 50% avansa ob naročilu. Preostalih 50% kupnine je potrebno poravnati pred odpremo/montažo.

Ostale možnosti:
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


Preverite ceno oken online080 23 23Pošljite povpraševanjeNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?