Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Zakaj okna Jelovica?

NAŠ MATERIAL JE LES


Jelovica ima že sto let tradicije oblikovanja lesenih oken. Les je okolju in človeku prijazen material, ki v ambient vnaša prijetno atmosfero in ima dolgo življenjsko dobo. Naravni materiali so nasploh znani, da blagodejno vplivajo na naše počutje. Tako kot svila ne draži kože, za razliko od določenih sintetičnih tekstilov, tako les prispeva k višji kakovosti bivanja.

LESENA OKNA SO ENERGIJSKO VARČNA

Les je naraven hidroskopičen material z visoko toplotno zaščitno vrednostjo. V kombinaciji z ustreznim steklom izdelamo energijsko varčno okno in dosežemo visoko toplotno izolativnost. Les ima naravno sposobnost prilagajanja vremenskim razmeram; vlago sprejem in jo oddaja ter tako zagotavlja idealen nivo vlage v prostoru. Prednost lesa pred ostalimi materiali je odlična toplotna izolativnost.

NUDIMO CELOVITO PONUDBO

Natančne meritve na objektu, kvalitetna vgradnja, hiter in kvaliteten servis so naše odlike.
Stara okna demontiramo in odpeljemo. Ponudimo Vam notranje in zunanje police ter rolete, žaluzije, komarnike ali polkna po vaši izbiri.

STROKOVNO SVETUJEMO

Združujemo izkušnje in znanje, strokovno svetujemo vsakemu kupcu. Izpolnimo različne želje po oblikah in izvedbah oken. Nudimo natančna navodila za transport, skladiščenje, montažo, čiščenje in varno uporabo naših izdelkov.

KAKOVOSTNA ZAREZNO ČEPNA VEZ

je zaradi svoje konstrukcije izredno močna vogalna vez. Izdelek je statično bolj stabilen. Trdnost vezi daje velika površina lepljenja. Zarezno čepna vez je prednost naših oken v primerjavi s konkurenco.

UNIKATNI PATENT PREZRAČEVANJA - Airace 

Patentirana rešitev inteligentnega prezračevanja omogoča, da prostor lahko zračimo pri zaprtem oknu. Videz okna na zunaji strani ostane nespremenjen.

KOMBINACIJA DVEH MATERIALOV

S kombinacijo LES-aluminij obdržimo odlične lastnosti lesenega okna – toplina lesa, odlična toplotna izolativnost. Z dodatkom zunanje aluminijaste zaščite pridobimo visoko obstojnost zaščite pred UV žarki in padavinami. Barvo aluminija lahko prilagodimo zunanji barvi objekta. Oglejte si tudi:


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?