Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Senčila | Okna

Lesena polkna

Lesena polkna

Polkna niso le izročilo tradicije in lep okras, njihova osnovna funkcija je senčenje, zaščita oken in notranjih prostorov pred vetrom, dežjem, soncem in drugimi vremenskimi vplivi. Polkna obenem omogočajo več zasebnosti v vašem domu, saj zastrejo okna pred nepovabljenimi pogledi. Poleti lesena polkna zelo učinkovito ščitijo pred vročino. Polkna na oknih pričarajo poseben videz. Različne barve in izvedbe polken poudarijo značaj stavbe. Lesena polkna so priljubljen element tudi pri slogovno pristni obnovi fasad starih gradenj.
LesOkolju prijazen izdelek

Alu polkna

Alu polkna

Alu polkna zagotavljajo vse prednosti lesenih polken, hkrati pa jih je mnogo lažje vzdrževati in imajo dolgo življenjsko dobo. Izdelana so lahko v številnih različnih barvah, izbirate lahko tudi med različnimi imitacijami lesa. Okolju prijazna, vzdržljiva, prašno lakirana površina ponuja skoraj neomejeno izbiro barv.
AluBarvanje
Rolete

Rolete

Rolete ponujajo zaščito pred vročino poleti in pred mrazom pozimi, hkrati pa predstavljajo tudi protivlomno zaščito. Na voljo so številne izvedbe in modeli rolet. Rolete je mogoče naročiti z ali brez rolo komarnikov, z ALU lamelami polnjenimi s poliuretansko peno ali PVC lamelami. Rolete lahko upravljamo ročno ali električno.
Barvanjealu roletepvc rolete
Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije

Pri novogradnjah se kupci pogosto odločajo za vgradnjo zunanjih žaluzij. Ta vrsta senčil zagotavlja dodatno toplotno zaščito in zaščito pred negativnimi vremenskimi vplivi, hkrati pa so zunanje žaluzije najbolj primerne za uravnavanje svetlobe v prostoru. Zunanje žaluzije in krpan žaluzije so dobavljive v različnih izvedbah, ki se lahko prilagajajo različnim gradbenim posebnostim. 
Senčila
Notranje žaluzije

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so klasika med notranjimi senčili. So univerzalna rešitev za vsak prostor, zato ostajajo daleč najbolj uporabljeno in najcenejše senčilo. Njihova prednost je v odličnem reguliranju vdora svetlobe. Lamele se brezstopenjsko zapirajo in odpirajo, s čimer se lahko natančno uravnava količina svetlobe v prostoru. Upravljati jih je mogoče z vrvico in palico, preko reduktorja ali samo z verižico. 
Lesene žaluzijealu žaluzije
Screen senčila

Screen senčila

Zunanja screen senčila spadajo med novejše vrste senčil. Na voljo so v različnih oblikah in dimenzijah s številnimi različnimi tkaninami v mnogih barvnih odtenkih. V vašem domu ne le zagotavljajo zaščito pred pregrevanjem v poletni vročini, pač pa z barvami in različno prosojnostjo svetlobe prispevajo k prijetnejšemu vzdušju v prostoru.
Senčila
Notranja dekorativna senčila

Notranja dekorativna senčila

Roloji, pliseji, lamelne zavese

Prijetna svetloba skrbi za dobro počutje. Zato si prilagodite sončno svetlobo  z notranjimi senčili: notranjimi žaluzijami, lamelnimi zavesami, notranjimi roloji, plise senčili ali panelnimi zavesami v čudovitih barvah in številnih vzorcih. S tem boste svetlobo ne samo usmerjali in jo porazdelili, temveč boste lahko upravljali tudi z barvo svetlobe. 
Senčila


Komarniki

Komarniki

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami, je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki, montiranimi na okna ali vrata.
Komarnik
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?