Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

 

Nova okna Jelovica 2020


Privoščite si okna prihodnosti!


Jelovica s ponosom predstavlja v celoti prenovljen in dopolnjen program novih lesenih in les-alu oken Jelovica 2020. Premierno si jih lahko ogledate na sejmu Dom med 4. in 8. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabljeni tudi, da nas obiščete v enem od prodajno storitvenih centrov (PSC) Jelovica ali Slovenijalesovih prodajnih centrih. Naši svetovalci vam bodo strokovno svetovali pri izbiri najustreznejših lesenih ali les-oken za vaš dom.

Ob naročilu novih oken Jelovica v času sejma smo za vas pripravili tudi posebne sejemske ugodnosti.

Nove linije oken Jelovica

Poleg standardnih linij lesenih in les-alu oken so po novem na voljo tudi lesena okna ravnih linij – poravnana na eni (notranji ali zunanji) ali obeh straneh.

jeloline

JELOLINE predstavlja standardno linijo lesenih in les-alu oken. Ponujamo enostavne rešitve, ki jih nadgrajujemo z debelejšimi profili in večslojnimi zasteklitvami. Tako izboljšujemo lastnosti oken, vaš dom zaščitimo pred neugodnimi klimatskimi vplivi in dosežemo višjo kakovost bivanja.

ekoline

Linijo EKOLINE odlikujeta tehnološka dovršenost in dizajn. Sledenje oblikovalskim trendom je pripeljalo do razvoja nove generacije oken, ki dajejo poudarek poravnanim linijam. Okna Ekoline so enostransko poravnana, na zunanji ali na notranji strani in sovpadajo s sodobnimi trendi gradnje objektov.

newline

Okna iz linije NEWLINE so zasnovana in oblikovana v skladu s sodobnimi arhitekturnimi smernicami. Elegantno okno s poravnanimi linijami zunaj in znotraj ter skritim okovjem pričara atraktiven izgled stavbnega pohištva. Okna so postala sodoben arhitekturni element.

specialline

Rezultat dolgoletnega razvoja, inovacij, oblikovanja in spoštovanja tradicije so na eni strani inovativna okna, ki so popolna novost na trgu, na drugi strani pa okna izdelana v tradicionalnem slogu. Okna z izjemnimi toplotnimi karakteristikami so namenjena za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.

Spoznajte naše prodajne hite!


Newterm

Newterm Premium


Leseno okno Newterm

Les-alu okno Newterm Premium
Leseno okno z obojestransko poravnanimi linijami odlikuje modern dizajn in dovršenost s skritimi nasadili. Okensko krilo in okvir sta poravnana na zunanji in notranji strani. Na voljo v različnih drevesnih vrstah.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw ≤ 0,9 W/m2K
Obojestransko poravnano okno brez steklitvene letvice s troslojnim steklom. Premišljena kombinacija plemenitega lesa in zaščitnega aluminija poudari ravne linije, ki oknu podarjajo sodobnost, eleganco in trajnost.

Toplotne lastnosti:

Ug = 0,6 W/m2K
Uw ≤ 0,9 W/m2K

Jelostar

Jelostar Premium

Leseno okno Jelostar

Les-alu okno Jelostar Premium
Energijsko varčna lesena okna Jelostar s troslojnim steklom so najbolje prodajana lesena okna Jelovica. S svojimi toplotnimi lastnostmi zadostujejo zahtevam za pridobitev subvencij Eko sklada.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,86 W/m2K
Energijsko varčna lesena okna Jelostar Premium s troslojnim steklom predstavljajo prodajni hit med les-alu okni Jelovica. Ob menjavi starih oken z novimi je mogoče pridobiti nepovratno eko subvencijo.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,87 W/m2K

Nova lesena okna Jelovica 2020

Sodobna lesena okna so najpogosteje izdelana iz smrekovega lesa, ki ima najboljše toplotno izolativne karakteristike. Odločite se lahko tudi za macesnov ali hrastov les, najnovejša okna pa ponujajo tudi kombinacijo dveh lesnih vrst.

Lesena okna Jelovica ponujajo rešitev za vse, ki prisegate na les in želite v svoj dom vgraditi sodobna energijsko varčna lesena okna, ki poskrbijo za ugodno bivalno klimo v vseh letnih časih.

Okolju prijazni premazi, izdelani na vodni osnovi, lesenemu oknu nudijo dolgotrajno zaščito, zato je vzdrževanje današnjih lesenih oken bistveno manj zahtevno kot včasih. Za dodatno zaščito najbolj izpostavljenih delov okna poskrbijo aluminijasti odkapni profili na krilu in okviru okna.

Nova les-alu okna Jelovica 2020

Leseno - aluminijasta okna so nadgradnja lesenih oken. Združujejo prednosti lesa, naravnega materiala, ki v notranjost prinaša domačnost, prijeten otip in toplino, in trajnega aluminija kot odpornega zaščitnega plašča.

Aluminijasta maska na zunanji strani oknu podarja sodoben videz, nudi zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi in še podaljša dolgo življenjsko dobo okna.

Na izbiro je široka paleta barv lesa in se širši izbor barv aluminija - od belih, svetlih do temnih, kovinskih in imitacij lesa.

Izbirate lahko med različnimi oblikami aluminijaste obloge, različnih debelin in detajlov obdelave lesenega dela okna - od standardnih izvedb les-alu okna do izvedb z modernimi minimalističnimi ravnimi linijami.

Več o novih lesenih in les-alu oknih Jelovica 2020:

 Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 7. junija 2019 (74SUB-OB19).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2019

Akcijski pogoji:

Ob naročilu in plačilu oken v mesecu marcu boste lahko uveljavili posebne sejemske ugodnosti.

Akcije se med sabo izključujejo. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.

Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe v času sejma oz. najkasneje do 31. marca 2020.

Dobavni roki za okna znašajo od 60 do 75 dni.

Veljavnost akcije:
Posebne sejemske ugodnosti si lahko zagotovite ob pridobitvi in potrditvi ponudbe v času sejma med 4. in 8. marcem oz. najkasneje do konca marca 2020.

Plačilni pogoji:
- 50% predplačilo ob naročilu, 50% pred odpremo/montažo
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


080 23 23Pošljite povpraševanje

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?