Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Rolete


Dodatna zaščita pred vročino in mrazom


Rolete ponujajo dodatno zaščito pred vročino poleti in pred mrazom pozimi, hkrati pa predstavljajo tudi dodatno protivlomno zaščito. Na voljo je pestra izbira izvedb in modelov rolet. Rolete je mogoče naročiti z ali brez rolo komarnikov, z ALU lamelami polnjenimi s poliuretansko peno ali PVC lamelami. Upravljamo jih lahko ročno ali električno (s stikalom ali daljincem).  

Ponujamo vam roletea enega od vodilnih slovenskih proizvajalcev ter sečila priznanega avstrijskega proizvajalca Wo&Wo.

Vrste rolet: 

  • Predokenske rolete z vidno omarico
    Predokenske rolete vgradimo na zunanji del okenskega okvirja. Lahko se jih vgrajuje naknadno, ko so okna že vgrajena. Primerne so za novogradnje in tudi za obnove starejših objektov. Vgradnja rolet je hitra in preprosta. Na voljo je širok izbor lamel v pestri barvni paleti in različnih modelih: ideal, oval, četrt – oval.

  • Predokenske rolete s podometno omarico
    Če želimo zasenčiti prostor z roletami tako, da čim manj vplivamo na zunanji videz objekta, so idealna rešitev podometne predokenske rolete. Predokenske podometne rolete se vgrajujejo na objekt po vgradnji oken in pred izdelavo fasade, zato je ta tip rolet bolj primeren za novogradnje, kajti potrebno je že predhodno načrtovanje. Na voljo je več različnih modelov podokenskih rolet: podometna 90º in podometna 20º.

  • Nadokenske rolete 
    Primerne so tako za novogradnjo kot tudi ob menjavi oken. Roletno omarico imajo skrito pod ometom. Rolete se vgradijo nad okno in so vedno vgrajene v zidno odprtino istočasno z oknom. Na voljo je pestra izbira barv rolet, ki jih lahko kombinirate z barvo oken. Na voljo v dveh izvedbah: multi roll-box ali inline 225.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?