Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat
posebna ponudba lesenih oken

Prodajni HIT 2020

Izberi svoj nizkoenergijski HIT do 28. februarja 2021!


Izkoristite posebno ponudbo oken, ki so bila prodajni hit Jelovice leta 2020 in si zagotovite trajne prihranke pri ogrevanju.
Okna Jelopasiv s troslojno zasteklitvijo in lesenim profilom 92 mm zagotavljajo odlične vrednosti toplotne izolativnosti in so s svojimi energijskimi lastnostmi Uw = 0,76 W/m2K najboljša izbira med lesenimi okni Jelovica. Pošljite povpraševanje še danes in si zatogovite najboljša okna za vaš dom po izjemni ceni.

 

Z nakupom energijsko varčnih lesenih oken s troslojno zasteklitvijo si v primerjavi z okni z dvoslojnim steklom zagotovite dodatne toplotne prihranke.


Lesena okna Jelopasiv
Lesena okna Jelopasiv

Energijsko varčna lesena okna Jelopasiv s troslojno zasteklitvijo so najbolje prodajana lesena okna Jelovica. Okna s troslojno zasteklitvijo in lesenim profilom 92 mm zagotavljajo najboljše vrednosti toplotne izolativnosti. Okna ustrezajo zahtevam za pridobitev subvencij Eko sklada.

ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 0,76 W/m2K


Več o lesenih oknih Jelopasiv
Les-alu okna Jelostar Premium - akcija


Les-alu okna Newstar Premium

Okna Newstar Premium so hit les-alu stavbnega pohištva v letu 2020. Okna odlikuje sodoben desigin z obojestransko poravnanimi linijami lesa na notranji in aluminija na zunanji strani. Ožji okenski profil poveča delež stekla na oknu in s tem večji prehod svetlobe v ambient.

ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 0,78 W/m2K
Tu smo za vas

Stopite v stik z nami, pokličite nas, pišite nam, pošljite nam povpraševanje ali se dogovorite za virtualni obisk našega salona in si zagotovite energijsko varčna okna po izjemno ugodni ceni.

Pošljite povpraševanjePokličite nas

Akcija velja za naročila prejeta do 28. februarja 2021.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?