Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat 

Katera okna imajo najboljše razmerje med trajnostjo in ceno?
Z vgradnjo energijsko varčnih oken boste stroške ogrevanja trajno znižali tudi do 30 %. Katera okna pa ponujajo najboljše razmerje med trajnostjo in ceno, preverite v nadaljevanju.


Okna so dolgoročna naložba, zato je pri nakupni odločitvi smotrno, poleg energijske varčnosti in s tem prihrankov pri ogrevanju, upoštevati njihovo trajnost, konstrukcijsko trdnost in vzdržljivost ter nenazadnje potrebo po vzdrževanju.


Okna so vseživljenjska investicija, zato izberite tista z dolgo življenjsko dobo

Les-alu okna so odličen hibrid, ki združuje vse prednosti lesenih oken, ki so na zunanji strani oplemenitena z aluminijasto masko. Le-ta les povsem zaščiti pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Lesena okna so tako v hibridni izvedbi praktično večna, istočasno pa skorajda ne potrebujejo vzdrževanja.


Zamudno in drago vzdrževanje oken je preteklost

Za trajno lep videz in nespremenjeno funkcionalnost bodo les-alu okna potrebovala le čiščenje in osnovno vzdrževanje, t.j. premaz notranjih lesenih površin z negovalnim mlekom na približno vsaki dve leti.
Če primerjamo višino investicije s prihranki pri ogrevanju, življenjsko dobo oken in stroški vzdrževanja so les-alu okna daleč najbolj varčna ter obenem najbolj smotrna naložba.


Zdrav dom pomembno vpliva na vaše zdravje

Del skrbi za zdravje in dobro počutje je tudi ustvarjanje zdravega bivalnega prostora. Ob tem velja poudariti, da ima les pozitivne učinke na dobro počutje in zdravje. Zakaj? Ker je les hipoalergen material, ki blagodejno vpliva na človeška dihala. Les ni elektrostatičen, zato privlači manj mikroorganizmov, prahu, cvetnega prahu in tako pripomore k oblikovanju antialergijskega bivalnega prostora.


Najbolj preudarni kupci se vse pogosteje odločajo za les-alu okna. Zakaj?

V primerjavi z lesenimi okni in ob upoštevanju do 20% nepovratne eko subvencije, ki vam jo dodeli Eko sklad RS, boste za les-alu okna odšteli okvirno 25 % več. A se nekoliko višja začetna investicija izplača. Pa poglejmo zakaj?

Kako se investicija v les-alu okna povrne?
 1. Prihranki pri ogrevanju: z vgradnjo sodobnih energijsko varčnih les-alu oken boste prihranili tudi do 30 % pri ogrevanju.
 2. Dolga življenjska doba oken: investicija v les-alu okna se poplača tudi iz naslova daljše življenjske dobe les-alu oken v primerjavi s katerimkoli drugim materialom. Les-alu okna so praktično večna.
 3. Ni stroškov vzdrževanja/prenove: les-alu oken zaradi zaščite z alu masko na zunanji strani ni potrebno obnavljati (brusiti in barvati).
Želite neobvezujočo ponudbo za varčna les-alu okna po ugodni ceni?

Pošljite povpraševanjeZakaj izbrati les-alu okna?
 1. Najboljše razmerje med trajnostjo in ceno
  Cena: les-alu okna so dražja od lesenih, a so zato tudi bolj vzdržljiva – dosežejo daljšo življenjsko dobo- ter zahtevajo skoraj nič vzdrževanja.
 2. Les-alu okna so praktično večna
  Aluminij: je zelo robusten in vzdržljiv material, zaradi katerega bodo hibridna les-alu okna skorajda večna.
 3. Zdravo bivanje
  Les je zdrav: les je hipoalergen material, ki blagodejno vpliva na dihala, obenem je antialergijski.
 4. Sodoben dizajn in prestižen videz
  Videz: leseno notranjost oken prilagodimo interierju, medtem ko lahko aluminijasto masko povsem uskladimo z zunanjo fasado objekta.Okna lahko pri Jelovici naročite tudi iz udobja vašega doma

Pokličite na 080 23 23, pišite nam na info@jelovica.si ali se dogovorite za obisk virtualnega centra Jelovica.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?