Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Okna Jelovica

Lesena, les-alu in PVC okna


Jelovica se ponaša s stoletno tradicijo razvoja in oblikovanja energijsko varčnih oken. Zaščitni znak podjetja je trajen pečat dovršenosti in inovativnosti. V Jelovici že tradicionalno dokazujemo, da dosegamo najvišje standarde kakovosti in zahteve po energijski učinkovitosti. V Jelovici energijska varčnost ni le dodana vrednost proizvodov, temveč način razmišljanja in ustvarjanja.  Vsako okno Jelovica gre skozi tehnološko dovršen in skrbno nadzorovan proizvodni proces,  ki zagotavlja doseganje najvišjih zahtev po energijski varčnosti, trajnosti in kakovosti bivanja. Za tehnološko dovršenost in inovativnost naših oken smo prejeli že številne nagrade in priznanja.

Receptura stoletne tradicije za zahteve prihodnosti.

Lesena okna

Lesena okna Jelovica predstavljajo revolucionarno linijo inteligentnih rešitev za uresničevanje najvišjih zahtev energijske varčnosti. Tehnologija, ki smo jo razvili v Jelovici, ob uporabi najboljšega lesa, zagotavlja najnižje vrednosti toplotne prehodnosti oken. Tako boste pozimi uživali v toplem domu, ob manjši porabi energije, poleti pa bodo vaša okna zadržala močne sončne žarke.

Les-alu okna

Lesena okna z alu profilom sovpadajo s sodobnimi trendi gradnje objektov. Z aluminijasto masko na zunanji strani lahko okno povsem prilagodite arhitekturni zasnovi objekta, obenem pa barvni odtenek lesa izberete v skladu z notranjo opremo. Aluminijasta maska na zunanji strani ščiti les pred neugodnimi vremenskimi vplivi in tako oknu poveča funkcionalno in estetsko trajnost.

PVC okna

PVC okna so v povprečju cenejša od lesenih, odlikuje pa jih dolga življenjska doba ter preprosto in nezahtevno vzdrževanje, kar je v današnjem načinu življenja, ko se nenehno borimo s pomanjkanjem časa, izjemnega pomena.

Panoramske stene

Panoramske stene zaradi velikih steklenih površin optično povečajo bivalni prostor. Ambient z izbiro panoramskih sten Jelovica postane bolj zračen, svetel in odprt v zunanje okolje. Sistem zasteklitve in konstrukcijske rešitve sten, ki smo jih razvili v Jelovici, zagotavljajo, da je prostor pozimi zavarovan pred mrazom, poleti pa v notranjost ne pronica vročina.

Celostna ponudba energetske obnove oken

V Jelovici smo oblikovali številne paketne ponudbe lesenih oken, ki gospodinjstvom nudijo celostno storitev energetske prenove oken, od izmere, svetovanja, strokovnega posredovanja pri pridobivanju subvencij Eko sklada za nakup oken, odkupa in odvoza starih oken, vse do vgradnje energijsko varčnih oken. Na podlagi simulacije, ki smo jo razvili v Jelovici, lahko zelo natančno izračunamo prihranke, ki jih bo gospodinjstvo deležno z odločitvijo za energijsko varčna okna. Obenem lahko ob upoštevanju vseh spremenljivk, ki vplivajo na vrednost naložbe, izračunamo obdobje, v katerem se bo investicija pokrila s prihranki.

Eko paketi lesenih oken s subvencijo
Časovna stiska in preobremenjenost sta nemalokrat krivi za nepopoln izkoristek vseh možnosti črpanja subvencij in spodbud ter pomanjkljivo kakovost izvedbe. Prav zato smo v Jelovici pripravili eko paket oken, ki bo gospodinjstvom omogočil, da skorajda brez lastnega angažiranja, z najmanjšim možnim vložkom, izvedejo energetsko obnovo oken. Bistvena prednost je v tem, da kupec svoja nova okna naroči kar z naslonjača.
Jelovica ponuja:
  • strokovno pomoč pri pridobivanju subvencije za nakup oken,
  • izmerimo in izdelamo nova okna po meri,
  • nudimo brezplačno dostavo oken,
  • opravimo strokovno demontažo in montažo novih energijsko varčnih oken,
  • nudimo petletno garancijo na lesena okna,
  • odstranimo stara okna in poskrbimo za njihovo ekološko uničenje.

Energetska prenova oken za najbolj zahtevne

V Jelovici menimo, da promoviranje celostne energetske obnove in prenove oken in vhodnih vrat pozitivno vpliva na razmišljanje in odnos ljudi do lastne potratnosti z viri energije in posledično razvijanja odgovornega odnosa do okolja. Za zahtevnejše stranke smo zato pripravili tudi celostno energetsko prenovo objektov. V sklopu energetske prenove stranki pripravimo simulacijo trenutnih stroškov ogrevanja in hlajenja in posledično prihrankov, ki jih bo dosegla z energetsko prenovo dotrajanih oken in vhodnih vrat. Vsem skeptikom potratnost njihovih objektov dokažemo s termografsko analizo.

Več o energetski prenovi oken  >>>


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?