Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Online izračun cen oken
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat


V Ljubljani na novi lokaciji


Od ponedeljka, 18. aprila 2016, se naš prodajno storitveni center v Ljubljani nahaja na novi lokaciji - v ljubljanskem BTC-ju v Hali 3 (Francoska ulica 3).Prodajni salon JelovicaV novem salonu si boste na 120 m2površine lahko ogledali sodobna energijsko varčna lesena in les-alu okna in vhodna vrata Jelovica.

Predstavljene so različne linije lesenih in les-alu oken. Svetovalci vas bodo seznanili s trendi sodobne vgradnje oken, izbrali pa boste lahko tudi senčila in police.
LOkna Jelovicaesena okna Ekostar in les-alu okna Ekostar Premium so že drugo leto zapored najbolje prodajana. Po njih najpogosteje posegajo kupci, ki se odločajo za zamenjavo starih dotrajanih oken z novimi energijsko varčnimi.

Odlična toplotna prehodnost oken (0,88 W/m2K) prispeva k velikim prihrankom za toplotno ogrevanje, dodatno pa lahko pri nakupu prihranite tudi s pridobitvijo nepovratne subvencije Eko sklada Republike Slovenije.


Vogalniki oken Jelovica

Vse pogosteje se kupci odločajo tudi za nova les-alu okna Jelopasiv Premium z izvrstno toplotno prehodnostjo (Uw=0,75 W/m2K).

Okna očarajo s sodobnimi ravnimi linijami na notranji in zunanji strani okna. Konstrukcija ožjih profilov okenskega okvirja in krila poveča delež stekla na oknu in s tem omogoči večji prehod svetlobe ter izboljša osvetlitev prostora.Vhodna vrat aJelovica

Jelovica poleg oken proizvaja tudi kakovostna lesena in les-alu vhodna vrata. Izbirate lahko med štirimi različnimi linijami lesenih vrat, kjer vam je na voljo preko 35 različnih modelov.

Zahtevnejšim kupcem so na voljo lesena vhodna vrata z aluminijasto oblogo. Različni materiali in teksture lesa ter aluminija ponujajo neskončne možnosti barv in izvedb vhodnih vrat.
    


Vabljeni v novi salon Jelovica, ki do nadaljnjega deluje po spremenjenem delovnem času - od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro ter ob sobotah med 10. in 15. uro.Preveri akcijsko ponudbo:


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?