Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Lesena okna


jeloline - standardna linija lesenih in les-alu oken
ekoline - okna poravnana z ene strani
newline - okna poravnana iz obeh strani
specialline - inovacije in tradicija z izjemnimi toplotnimi karakteritstikami
jeloline

JELOLINE predstavlja standardno linijo lesenih in les-alu oken. Ponujamo preproste rešitve, ki jih nadgrajujemo z debelejšimi profili in večslojnimi zasteklitvami. Tako izboljšujemo lastnosti oken, vaš dom zaščitimo pred neugodnimi klimatskimi vplivi in dosežemo višjo kakovost bivanja.
Jeloterm

Lesena okna Jeloterm so standardni model oken z dvema odkapnima profiloma. Če stremite k čim nižji investiciji za dosego energijske varčnosti vašega doma, izberite lesena okna Jeloterm. Okna Jeloterm imajo dvoslojno zasteklitev in serijsko vgrajena dva odkapna profila.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 68 mm
ZASTEKLITEV: Ug =1,1 W/m2K, 4-16-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 1,2 W/m2K

Jelostar

Lesena energijsko varčna okna Jelostar s troslojno zasteklitivjo so izdelana iz profila debeline 78 mm. Okno ponuja rešitev za vse, ki prisegate na les in želite v svoj dom vgraditi sodobna lesna okna. Oblikujejo jih enostavne in preproste linije. Primerna so za vgradnjo v nizkoenergijske hiše.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 78 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,6 W/m2K, 4-14-4-14-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 0,86 W/m2KLES - ALU OKNA

Les-alu okna združujejo prednosti lesa, naravnega materiala, in trajnega aluminija, ki na zunanji strani oknu podarja sodoben videz, nudi zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi in podaljša življenjsko dobo okna.

Na izbiro je več različnih vrst in barv lesa, še širša pa je ponudba barv aluminija. Te so na voljo v različnih odtenkih, številnih RAL barvah, kovinskih in lesnih vzorcih. Aluminjaste maske na novih les-alu oknih Jelovica so standardno oglate oblike, lahko pa naročite tudi nekoliko bolj zaobljeno obliko mask.


Jeloterm Premium

Jelostar Premium

 

ekoline

Linijo EKOLINE odlikujeta tehnološka dovršenost in dizajn. Sledenje oblikovalskim trendom je pripeljalo do razvoja nove generacije oken, ki dajejo poudarek poravnanim linijam. Okna Ekoline so enostransko poravnana na zunanji ali na notranji strani in sovpadajo s sodobnimi trendi gradnje objektov.
Ekoterm

Lesena energijsko varčna okna Ekoterm so enostransko poravnana na zunanji strani z vgrajeno troslojno zasteklitvijo. Okna odlikuje dizajn, sodobne ravne linije in serijsko vgrajena dva odkapna profila. Okna so toplotno izolativna in konstrukcijsko stabilna. Zagotavljajo dolgoročno udobje bivanja in prihranek energije.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 68/84 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,6 W/m2K, 4-14-4-14-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw ≤ 0,9 W/m2K

Ekostar

Ekostar predstavlja odlično leseno okno z enostransko poravnanimi linijami na zunanji strani, kar pričara estetsko dovršen in sodoben dizajn. Lesena okna Ekostar bodo vašemu domu dala pridih topline in domačnosti, hkrati pa vas bodo navdušila z visoko stopnjo izolativnosti in energijskimi prihranki.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 78 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K, 4-18-4-18-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw ≤ 0,79 W/m2KLES - ALU OKNA

Les alu okna predstavljajo nadgradnjo lesenih oken. Njihova glavna prednost je, da leseno okno na zunanji strani pred škodljivimi vremenskimi vplivi varuje odporen aluminij. Okna je zato mogoče preprosto vzdrževati, njihova življenjska doba pa je še občutno daljša.

Izbirate lahko med različnimi kombinacijami barv lesa in aluminija, na voljo pa so tudi različne oblike mask - standarno imajo nova les-alu okna Jelovica vgrajene oglate maske, naročite pa lahko tudi make bolj zaobljenih oblik.


Ekoterm Premium

Ekostar Premium

 

newline

Okna iz linije NEWLINE so zasnovana in oblikovana v skladu s sodobnimi arhitekturnimi smernicami. Elegantno okno s poravnanimi linijami zunaj in znotraj ter skritim okovjem pričara atraktiven izgled stavbnega pohištva. Okna so postala sodoben arhitekturni element.
Newterm

Leseno okno z obojestransko poravnanimi linijami odlikuje moderen dizajn in dovršenost s skritimi nasadili. Okensko krilo in okvir sta poravnana na zunanji in notranji strani. Na voljo v različnih drevesnih vrstah za najvišjo kakovost bivanja. Primerno za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene objekte.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 84 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,6 W/m2K, 4-14-4-14-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw ≤ 0,9 W/m2K

Newstar

Okna Newstar z odlično troslojno zasteklitvijo, skritimi nasadili in obojestransko poravnana so skupne debeline 94 mm. Okna z vrhunskimi toplotnimi karakteristikami in novim dizajnom so postala arhitekturni element, ki dopolnjuje sodobne gradbene elemente, obenem pa nudi toplino in prijeten videz lesa.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 94 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K, 4-18-4-18-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw ≤ 0,8 W/m2KLES - ALU OKNA

Nova les-alu okna Jelovica so učinkovita kombinacija lesa in trajnega aluminija. Ta na oknu zagotavlja zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi in podaljša življenjsko dobo okna.

V ponudbi so številne kombinacije vrst in barv lesa, izbirate pa lahko med široko ponudbo barv aluminija. Maske oglatih oblik dopolnjujejo sodoben videz novih les-alu oken Jelovica.


Newterm Premium

Newstar Premium

 

specialline

Rezultat dolgoletnega razvoja, inovacij, oblikovanja in spoštovanja tradicije so na eni strani inovativna okna, ki so popolna novost na trgu, na drugi strani pa okna, izdelana v tradicionalnem slogu. Okna z izjemnimi toplotnimi karakteristikami so namenjena za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.
Jelopasiv

Lesena pasivna okna za učinkovit prispevek k znižanju porabe energije v objektih. Okna s troslojnim steklom in lesenim profilom debeline 92 mm zagotavljajo najboljše vrednosti toplotne izolativnosti oken. Lesena okna Jelopasiv so primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 92 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K, 4-18-4-18-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 0,76 W/m2K

Jeloclassic

Jeloclassic je sodobno okno tradicionalnega videza, ki v hišo ali stanovanje vnese pridih domačnosti in rustikalnega videza. Okno odlikuje skladje sodobnega dizajna in bogate tradicije oblikovanja oken za zagotovljeno udobje bivanja in prihranek energije. Primeren tudi za spomeniško zaščitene objekte.

MATERIAL: smreka, macesen, hrast
LESEN PROFIL: 92 mm
ZASTEKLITEV: Ug = 0,5 W/m2K, 4-18-4-18-4
ENERGETSKA UČINKOVITOST: Uw = 0,76 W/m2KLES - ALU OKNA

Leseno-aluminijasta okna odlikuje kombinacija lesa, naravnega materiala, in aluminija, ki na zunanji strani okno zaščiti pred škodljivimi vremenskimi vplivi.

Za nova les-alu okna Jelovica so značilne ravne oglate linije, kakršna je tudi alu maska. Po želji vam izdelamo tudi okna z manj oglatimi linijami.


Jelopasiv Premium

Jelofuture Premium

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?