Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat
Lesena okna Jelovica 2020


Prihodnost se začenja zdaj!

Jelovica s ponosom predstavlja nova lesena okna Jelovica 2020. Premierno si jih lahko ogledate na sejmu Dom+ med 6. in 10. novembrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.Vabljeni tudi, da nas obiščete v enem od prodajno storitvenih centrov (PSC) Jelovica ali Slovenijalesovih prodajnih centrih. Naši svetovalci vam bodo strokovno svetovali pri izbiri najustreznejših lesenih ali les-oken za vaš dom.

Ob naročilu novih oken Jelovica v mesecu novembru vam bomo poleg promocijskega popusta za izbrane linije lesenih oken ponudili tudi posebne sejemske ugodnosti.

Nova lesena okna Jelovica 2020


Jeloterm

Jelostar

Jelopasiv
Lesena okna Jeloterm so standardna energijsko varčna lesena okna z dvoslojnim steklom, izdelana v sožitju z naravo. Lesena okna Jeloterm predstavljajo odlično zamenjavo za dotrajana stara lesena okna.

Toplotne lastnosti:
Ug = 1,1 W/m2K
Uw = 1,2 W/m2K

Energijsko varčna lesena okna Jelostar s troslojnim steklom so najbolje prodajana lesena okna Jelovica. S svojimi toplotnimi lastnostmi zadostujejo zahtevam za pridobitev subvencij Eko sklada.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,86 W/m2K

Pasivna lesena okna Jelopasiv predstavljajo izjemno učinkovito kombinacijo lesenega profila in troslojnega stekla. S svojimi toplotnimi lastnostmi so okna primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,5 W/m2K
Uw = 0,76 W/m2K


Sodobna lesena okna so najpogosteje izdelana iz smrekovega lesa, ki ima najboljše toplotno izolativne karakteristike. Odločite se lahko tudi za macesnov ali hrastov les, najnovejša okna pa ponujajo tudi kombinacijo dveh lesnih vrst.

Lesena okna Jelovica ponujajo rešitev za vse, ki prisegate na les in želite v svoj dom vgraditi sodobna energijsko varčna lesena okna, ki poskrbijo za ugodno bivalno klimo v vseh letnih časih.

Okolju prijazni premazi, izdelani na vodni osnovi, lesenemu oknu nudijo dolgotrajno zaščito, zato je vzdrževanje današnjih lesenih oken bistveno manj zahtevno kot včasih. Za dodatno zaščito najbolj izpostavljenih delov okna poskrbijo aluminijasti odkapni profili na krilu in okviru okna.

Več o novih lesenih in les-alu oknih Jelovica 2020:

 Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 7. junija 2019 (74SUB-OB19).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2019

Akcijski pogoji:
Ob naročilu in plačilu oken v mesecu novembru vam bomo priznali posebni promocijski popust, za izbrane linije oken pa smo za vas pripravili tudi sejemske ugodnosti.
Akcije se med sabo izključujejo. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe do 30. novembra 2019.

Dobavni roki za okna znašajo od 60 do 75 dni.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 4. do 30. novembra oz. do preklica.

Plačilni pogoji:
- 50% predplačilo ob naročilu, 50% pred odpremo/montažo
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


080 23 23Pošljite povpraševanje

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?