Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Les-aluminij okna


Z ustvarjanjem novih linij oken Jelovica si prizadevamo za sooblikovanje razvojnih trendov na področju energijsko varčnih oken in ostalega stavbnega pohištva. Z izbiro oken v kombinaciji lesa in aluminija boste vaš dom odlično toplotno izolirali, obenem pa bodo okna z zunanje strani zaščitena pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Les-aluminij okna so zasnovana ob upoštevanju prednosti lesa, ki ima najboljše toplotno izolativne lastnosti in dokazano pozitiven vpliv na zdravje in občutek udobja. Trpežen aluminij na zunanji strani ščiti leseno površino in podaljšuje življenjsko dobo okna. Les-alu okna so tako bolj obstojna, zahtevajo občutno manj vzdrževanja in sovpadajo s sodobnim arhitekturnim dizajnom.

Les aluminij okna = udobje + varčnost + obstojnost


ZAKAJ IZBRATI OKNO V KOMBINACIJI LES – ALUMINIJ?

Les je živ material in je kot tak dovzeten za vplive okolja. Okna v kombinaciji lesa in aluminija nudijo vse prednosti obeh materialov:

  • Les je material, ki ponuja najboljšo toplotno izolativnost in bivalno udobje.

  • Les je živ material, ki v prostoru diha. Prav tako ima sposobnost prilagajanja vremenskim razmeram; vlago sprejema in jo oddaja ter tako uravnava nivo vlažnosti v prostoru.
  • Aluminij na zunanji strani zaščiti lesene površine pred neugodnimi vremenskimi vplivi, obenem pa okno oplemeniti s sodobnim videzom.

OKNA KOT SODOBEN ARHITEKTURNI ELEMENT

Les-alu okna sovpadajo s sodobnimi trendi gradnje objektov. Z aluminijasto masko na zunanji strani lahko okno povsem prilagodite arhitekturni zasnovi objekta, obenem pa barvni odtenek lesa izberete v skladu z notranjo opremo. Aluminijasti profil na zunanji strani ščiti les pred neugodnimi vremenskimi vplivi in tako oknu poveča funkcionalno in estetsko trajnost. Les-alu okna so primerna tako za novogradnjo kot obnovo hiš in večjih objektov. Aluminijasta maska, dodana lesenemu oknu na zunanji strani, prispeva k sodobnemu izgledu okna. Okno je tako primerno tudi za večje moderne objekte in poslovne zgradbe, ki zahtevajo skladje dizajna gradnje in opreme. Prostori, opremljeni z les-alu okni, nudijo udobno bivanje, obenem pozitivno vplivajo na zdravje in dobro počutje ljudi. 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?