Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Les-alu okna Jelopasiv+ Premium

Les-alu okna Jelopasiv<sup>+</sup> Premium- jelopasiv-premium_d-2

Popolnost detajlov.

Premišljena kombinacija plemenitega lesa smreke in zaščitnega aluminija. Ravne linije na notranji in zunanji strani oknu podarjajo sodobnost, eleganco in trajnost.

Posebnosti okna:

  • Nižji oz. ožji profili okenskega okvirja in krila povečajo delež stekla na oknu. S tem omogočijo večji prehod svetlobe in izboljšano osvetlitev prostora.
  • Celotno konstrukcijo z zunanje strani ščiti alu maska, ki povečuje trajnost okna in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju izdelka. Izbiramo lahko med široko paleto različnih barv ter med varjenimi ali spojenimi vogali alu maske.
  • Izolacijsko steklo je troslojno s toplim robom in ima izboljšane toplotno izolativne lastnosti. Glede na potrebo izbiramo med stekli, ki ponujajo različne toplotne, zvočne ali varnostne lastnosti.
  • Skrito okovje omogoča boljšo vgradnjo, kar pomeni boljšo izolacijo špalet – manj toplotnih mostov, na notranji strani optično zmanjšanje vidnega okvirja in s tem več svetlobe v stanovanju, ki izboljšuje dobro počutje uporabnika. Z izvedbo s skritim okovjem dodatno poudarimo lepoto lesa na notranji strani.
* Slika vogalnika je simbolična. Z natančnimi detajli vas bodo seznanili naši prodajni svetovalci.

Komu je leseno aluminijasto okno Jelopasiv+ Premium namenjeno?

Les-alu okna Jelopasiv+ Premium so namenjena tistim, ki dajo velik poudarek ekološko prijaznim in energijsko varčnim hišam. Namenjena so lastnikom nizkoenergijskih in pasivnih hiš oziroma tistim, ki želijo učinkovito prispevati k porabi energije v objektih, obenem pa prisegajo na les in naravne materiale. Okna so prava izbira za tiste, ki želijo z aluminijasto masko zaščititi zunanji del okna in s tem podaljšati njegovo življenjsko dobo. Namenjena so za zamenjavo dotrajanega stavbnega pohištva in predvsem za novogradnjo.

Več o oknih Jelopasiv+ Premium:Linija Jelopasiv+ Premium predstavlja vrhunsko oblikovano okno in odlično kombinacijo plemenitega lesa, toplotnoizolativnega stekla in zaščitnega aluminija.
Okno ima odlično toplotno izolativnost
Uw = 0,75 W/m2K.
Površina lesenega dela okenskega podboja in krila iz lesa smreke je na notranji strani poravnana. Okno ima sodobne ravne gladke linije, okensko krilo je znotraj brez steklitvene letvice. Okovje ni vidno. Okno je posebej primerno za novogradnje.

Skrito okovje omogoča eleganten izgled. Pri zaprtem oknu ni viden noben element okovja, skriti so tudi ležaji. Rokovanje z oknom je udobno, varno in funkcionalno.
Ozki profili okenskega okvirja in krila omogočajo vgradnjo večje površine stekla v oknu. S tem je povečan prehod svetlobe in izboljšana osvetlitev prostora.


Standardno sivo barvo distančnika med stekli je mogoče zamenjati z elegantno črno barvo, ki je primerna predvsem pri temnih odtenkih aluminija. V takih primerih je silikonski kit na zunanji strani črn in ne transparenten.
Okna Jelopasiv+ Premium imajo standardno vgrajene pololive Hoppe Brest. Pololive imajo vgrajen varnostni zaklepni mehanizem SECUSTIC, ki v primeru poskusa vloma blokira pololivo.


Varjena aluminijasta maska zunanji del okna zaščiti pred škodljivimi vremenskimi vplivi. Sodobne ravne linije aluminija zagotavljajo preprosto vzdrževanje in daljšo življenjsko dobo okna.
Tehnični podatki
Energijski razred
Toplot. preh. stek.
Toplot. preh. okna
Vrsta lesa

Zasteklitev
Debelina profila
Število tesnil
Površinska obdelava okna
Okovje
Pololiva v ceni
Les-alu okna Jelopasiv<sup>+</sup> Premium
A++
Ug = 0,5 W/m2K
Uw = 0,75 W/m2K
Smreka

4-18-4-18-4
112 mm
3
Premaz po barvni karti Jelovica
Roto NT / Winkhaus
Da
Les-alu okna Jeloterm<sup>+</sup> Premium
B
Ug = 1,1 W/m2K
Uw = 1,2 W/m2K
Smreka, Macesen, Hrast

4-16-4
88 mm
2
Premaz po barvni karti Jelovica
Winkhaus
Da
Les-alu okna Jelostar<sup>+</sup> Premium
A+
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,87 W/m2K
Smreka, Macesen, Hrast

4-14-4-14-4
98 mm
2
Premaz po barvni karti Jelovica
Winkhaus
Da
Les-alu okna Jelostar Premium
A+
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,87 W/m2K
Smreka, dolžinsko lameliran les
4-14-4-14-4
98 mm
2
Premaz po barvni karti Jelovica
Winkhaus
Da
Les-alu okna Jeloterm Premium
B
Ug = 1,1 W/m2K
Uw = 1,2 W/m2K
Smreka, dolžinsko lameliran les
4-16-4
88 mm
2
Premaz po barvni karti Jelovica
Winkhaus
Da
Les-alu okna Ekolight Premium
A
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,9 W/m2K
Smreka, dolžinsko lameliran les
4-14-4-14-4
88 mm
2
Premaz po barvni karti Jelovica
Winkhaus
Da
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?