Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat



Les-alu okna Jelovica 2020


Spoznajte okna prihodnosti!

Jelovica s ponosom predstavlja nova leseno-aluminijasta okna Jelovica 2020. Obiščite nas na sejmu Dom+ med 6. in 10. novembrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in si oglejte nova okna Jelovica 2020.



Vabljeni tudi v naše prodajno storitvene centre (PSC) Jelovica in Slovenijalesove prodajne centre, kjer vam bodo naši svetovalci strokovno svetovali pri izbiri najustreznejših lesenih ali les-oken za vaš dom.
 
Ne spreglejte promocijskih in sejemskih ugodnosti, ki vam jih bomo ob naročilu novih les-alu oken Jelovica v mesecu novembru priznali na izbrane linije novih les-alu oken Jelovica.

Nova les-alu okna Jelovica 2020


Jeloterm Premium

Ekolight Premium

Jelostar Premium




Les-alu okna Jeloterm Premium so energijsko varčna les-alu okna z dvoslojno zasteklitvijo. Toplina lesa znotraj in trpežen aluminij zunaj zagotavljata odlično bivalno klimo in dolgo življenjsko dobo okna.

Toplotne lastnosti:
Ug = 1,1 W/m2K
Uw = 1,2 W/m2K
Nova linija les-alu oken Ekolight Premium s troslojno zasteklitvijo in toplotnimi lastnostmi, ki izpolnjujejo zahteve Eko sklada za pridobitev eko subvencij. Izjemna kombinacija lesa in aluminija.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,9 W/m2K

Energijsko varčna lesena okna Jelostar Premium s troslojnim steklom predstavljajo prodajni hit med les-alu okni Jelovica. Ob menjavi starih oken z novimi je mogoče pridobiti nepovratno eko subvencijo.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,6 W/m2K
Uw = 0,87 W/m2K


Jelopasiv Premium

Jelofuture



Ravne linije, varjena maska, skrito okovje so osnovne značilnosti najboljših les-alu oken iz Jelovice. Z izjemnimi toplotnimi karakteristikami so okna primerna predvsem za nizkoenergijske in pasivne novogradnje.

Toplotne lastnosti:
Ug = 0,5 W/m2K
Uw = 0,75 W/m2K

S srebrnim priznanjem za inovacije nagrajeni okenski sistem Jelofuture predstavlja popolno novost na trgu oken. Inovativna arhitekturna rešitev okno nadgrajuje v sodoben fasadni element izjemne kakovosti in oblike.

Toplotne lastnosti:

Ug = 0,5 W/m2K
Uw = 0,66 W/m2K


 
Leseno - aluminijasta okna so nadgradnja lesenih oken. Združujejo prednosti lesa, naravnega materiala, ki v notranjost prinaša domačnost, prijeten otip in toplino, in trajnega aluminija kot odpornega zaščitnega plašča.

Aluminijasta maska na zunanji strani oknu podarja sodoben videz, nudi zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi in še podaljša dolgo življenjsko dobo okna.

Na izbiro je široka paleta barv lesa in se širši izbor barv aluminija - od belih, svetlih do temnih, kovinskih in imitacij lesa.

Izbirate lahko med različnimi oblikami aluminijaste obloge, različnih debelin in detajlov obdelave lesenega dela okna - od standardnih izvedb les-alu okna do izvedb z modernimi minimalističnimi ravnimi linijami.

Več o novih lesenih in les-alu oknih Jelovica 2020:

 



Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 7. junija 2019 (74SUB-OB19).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2019

Akcijski pogoji:
Ob naročilu in plačilu oken v mesecu novembru vam bomo priznali posebni promocijski popust, za izbrane linije oken pa smo za vas pripravili tudi sejemske ugodnosti.
Akcije se med sabo izključujejo. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe do 30. novembra 2019.

Dobavni roki za okna znašajo od 60 do 75 dni.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 4. do 30. novembra oz. do preklica.

Plačilni pogoji:
- 50% predplačilo ob naročilu, 50% pred odpremo/montažo
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


080 23 23Pošljite povpraševanje

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?