Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Online izračun cen oken
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Les-alu okna | Okna

Les-alu okno Jelofuture

Les-alu okno Jelofuture


Inovativna arhitekturna rešitev na področju zunanjega stavbnega pohištva; vrhunski izdelek z vidika kakovosti, dizajna, ekologije, vzdrževanja in vgradnje stavbnega pohištva v sodobno zasnovan fasadni element.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:
 • Ug=0,5 W/m2K
 • Uw=0,66 W/m2K


Les-alu okna Jelopasiv Premium

Les-alu okna Jelopasiv Premium


Les-alu okna Jelopasiv Premium so namenjena energijsko samozadostnim in nizkoenergijskim hišam. Okno odlikuje sodoben dizajn. Posebnost je poravnana zunanja linija aluminija, prav tako sta poravnana krilo in okvir na notranji strani. Ožji profili okenskega okvirja in krila povečajo delež stekla na oknu, s tem omogočijo večji prehod svetlobe  in izboljšano osvetlitev prostora. Celotno konstrukcijo z zunanje strani ščiti alu maska, ki povečuje trajnost okna in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. 

ENERGETSKA UČINKOVITOST OKNA

 • Ug = 0,5 W/m2K
 • Uw = 0,75 W/m2K
Les-alu okna Ekostar Premium

Les-alu okna Ekostar Premium


Les-alu energijsko varčna okna s trojno zasteklitvijo, izdelana iz najboljšega lesa. Aluminij na zunanji strani in les znotraj predstavljata kombinacijo najboljših lastnosti. Eko tehnološka inovacija se odraža v racionalnejši izrabi lesa, iz katerih so izdelani okenski okvirji. Okna očarajo z modernim dizajnom ravnih linij. Preverite tudi možnost pridobitve nepovratne eko subvencije za nakup oken.

ENERGETSKA UČINKOVITOST OKNA:
 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K
Les-alu okna  Jelostar Premium

Les-alu okna Jelostar Premium

Lesena okna z alu masko s trojno zasteklitvijo zagotavljajo energijsko varčnost in zdravo bivalno klimo, saj je les odličen izolator, ki pozitivno vpliva na počutje in zdravo bivanje. Aluminijasta maska na zunanji strani oknu podarja sodoben videz, obenem pa nudi zaščito pred negativnimi vremenskimi vplivi. Okna Jelostar dosegajo odlične vrednosti toplotne izolativnosti, so sodobnega videza in obstojna okna.

ENERGETSKA UČINKOVITOST OKNA:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K
Les-alu okna  Ekolight Premium

Les-alu okna Ekolight Premium


Lesena energijsko varčna okna Ekolight Premium z aluminijasto zaščitno masko imajo vgrajeno dvoslojno steklo s toplim robom. Okna izdelujemo iz dolžinsko nespojenega lesa – ni vidnih spojev. Na voljo v lesu smreke, ki ima najboljše toplotno izolativne lastnosti. Okno je konstrukcijsko lažje od primerljivega troslojnega okna. Steklo s toplim robom prispeva k izboljšani toplotni izolativnosti okna.

ENERGETSKA UČINKOVITOST OKNA:
 • Ug = 1,0 W/m2K
 • Uw = 1,2 W/m2K


Les-alu okna  Jeloterm Premium

Les-alu okna Jeloterm Premium

Lesena okna z aluminijasto masko z dvojno zasteklitvijo, so primerna tako za novogradnje kot obnovo dotrajanih oken. Okna nudijo vse prednosti lesa, obenem pa so z zunanje strani zaščitena z aluminijasto masko in bodo tako dolgo kljubovala vsem klimatskim vplivom. Okna so nezahtevna za vzdrževanje in zelo obstojna.

ENERGETSKA UČINKOVITOST OKNA

 • Ug = 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?