Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Jelovica d.o.o.


Jelovica je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih oken in vhodnih vrat. Jelovica svojo ponudbo visoko kakovostnih oken in vrat zaključuje s celovito storitvijo, od svetovanja, izmere, proizvodnje po naročilu, demontaže, montaže ter vseh povezanih aktivnosti, ki stranki nudijo podporo pri nakupu novega ali menjavi dotrajanega stavbnega pohištva.

V Jelovici se posvetimo vsakemu izdelku posebej. Vsako okno in vrata Jelovica gredo skozi tehnološko dovršen in skrbno nadzorovan proizvodni proces, ki zagotavlja doseganje najvišjih zahtev po energijski varčnosti, trajnosti in kakovosti bivanja. Kljub sodobni tehnologiji v podjetju vsako okno obdelajo spretne roke naših mojstrov. Les je namreč material, ki je po svojem izgledu in strukturi preveč edinstven, da bi ga lahko prepustili zgolj strojni obdelavi. Les je naraven material, katerega poglavitne prednosti pred ostalimi materiali so odlična toplotna izolativnost, uravnavanje vlažnosti v prostoru, majhna poraba energije za njegovo predelavo ter ekološka neoporečnost.

Okna Jelovica

Linija oken, ki jih ponujamo na trgu, zadovolji potrebe prav vsake stranke. Poleg lesenih oken, nudimo tudi les- aluminij okna ter PVC okna. Vsako okno odlikuje skladje sodobnih dizajnov in revolucionarnih tehnoloških rešitev ter nenazadnje spoštovanje tradicionalne obdelave in uporabe naravnih, okolju in zdravju prijaznih materialov. Okna Jelovica ponujajo izvrstno toplotno izolativnost ter s tem, poleg prihranka energije, soustvarjajo pogoje za zdravo bivanje.
Asortiman oken Jelovica:
lesena okna | les aluminij okna | PVC okna | panoramske stene | balkonska vrata

Vrata Jelovica

Vrata, ki jih ustvarjamo v Jelovici, so izdelana po recepturi dolgoletne tradicije in poznavanja naravnih zakonitosti lesa. Ob tem našim kupcem ponujamo vedno nove, sveže in moderne dizajne široke palete vrat.
Naš asortiman vrat:
lesena vhodna vrata | les-aluminij vhodna vrataNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?