Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vratJelovica predstavlja posebno serijo oken


Jelovica DOM Limited 78Akcija je končana.

Serija oken Jelovica DOM Limited 78 je na voljo v posebni ponudbi (samo za 100 kupcev): 

Lesena okna s troslojno zasteklitvijo (78 mm) po ceni cenejših dvoslojnih oken (68 mm).
Kupujete nova lesena okna? V primerjavi z nekaj desetletji starimi okni so današnja lesena okna mnogo učinkovitejša, izguba energije pa občutno manjša. Dvoslojna stekla, polnjena s plinom, zagotavljajo zelo dobre toplotne karakteristike.

Korak dalje pa naredite z nakupom energijsko varčnih lesenih oken s troslojno zasteklitvijo. Na račun kakovostnejšega stekla in debelejšega lesenega profila nova okna Ekostar iz Jelovice prinašajo izdatne toplotne prihranke. Vas dom bo pozimi prijetno topel, poleti pa sveže hladen.


Les-alu okna po ceni lesenih oken. 
Si želite novih lesenih oken, pa vas skrbi, kako jih boste vzdrževali? Sodobni premazi na vodni osnovi lesu zagotavljajo odlično zaščito pred zunanjimi vplivi. Lahko pa si privoščite še nekaj več - naša Premium okna, ki jih na zunanji strani varuje aluminijasta obloga.

Les-alu okna iz posebne serije oken Jelovica DOM Limited 78 vam ponujamo po ceni lesenih oken. Privoščite si nekaj več. Privoščite si les-alu okna po ceni lesenih oken.Več o lesenih in les-alu oknih iz Jelovice:

Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 13. oktobra 2017 (54SUB-OB17).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2017-2018


Akcijski pogoji:
Akcije se med sabo izključujejo. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe do 30. aprila 2019.

Dobavni roki za okna znašajo od 60 do 75 dni.

Veljavnost akcije:
Akcija velja do 30. aprila 2019 oz. do preklica. Okna iz posebne ponudbe Jelovica DOM Limited 78 so na voljo samo za prvih 100 kupcev.

Plačilni pogoji:
Pogoj za zagotovitev oken po akcijskih pogojih je vplačilo 50% avansa ob naročilu. Preostalih 50% kupnine je potrebno poravnati pred odpremo/montažo.

Ostale možnosti:
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


Preverite ceno oken online080 23 23Pošljite povpraševanjeNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?