Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Akcija je z 29. februarjem zaključena!
V pripravi je nova akcija.POSEBNA IZVEDBA OKEN

EKOSTAR JUBILEJ 110


Ob našem 110. jubileju prvim 110 kupcem podarimo tretjino oken iz posebne jubilejne izvedbe Ekostar Jubilej 110.


Jelovica že od 1905

V letu 2015 Jelovica praznuje dvojni jubilej. Mineva 110 let od prvega vpisa podjetja v trgovinski register ter 60 let od združitve lesnega gospodarstva in ustanovitve lesnega kombinata Jelovica Škofja Loka.

Ob tem jubileju slovenskim kupcem ponujamo posebno izvedbo oken Ekostar Jubilej 110. Prvim 110 kupcem bomo tretjino oken podarili. Akcija velja za lesena okna Ekostar Jubilej 110 in les-alu okna Ekostar Premium Jubilej 110.

Lesena in les-alu okna iz posebne ponudbe Ekostar Jubilej 110 izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS.

Sredstva za eko subvencije so še vedno na voljo (razpis 29SUB-OB15 je podaljšan do objave novih razpisov v 2016; razpis 33SUB-OB15 je bil zaključen 31.12.2015).Lesena okna Ekostar

Lesena okna EKOSTAR JUBILEJ 110


1/3 oken vam PODARIMO

do -25% EKO SUBVENCIJA


Lesena okna Ekostar JUBILEJ 110
so izdelana iz smrekovega lesa najvišje kakovosti, ki ima obenem najboljše toplotnoizolativne lastnosti. Krilo okna je iz dolžinsko nespojenega lesa, kar pričara estetsko dovršen in sodoben dizajn.Les-alu okna Ekostar Premium

Les-alu okna EKOSTAR PREMIUM JUBILEJ 110


1/3 oken vam PODARIMO

do -25% EKO SUBVENCIJA


Les-alu okna Ekostar Premium JUBILEJ 110 odlikujejo naravni materiali združeni z izjemnim dizajnom v vrhunski energijsko varčen produkt. Ravne linije oknu podarjajo sodoben izgled. Lesena okna zagotavljajo zdravo in varčno bivanje. Aluminijasta maska na zunanji strani okna varuje pred negativnimi vremenskimi vplivi in zagotavlja trajnost in trpežnost ter minimalno vzdrževanje oken.

Več o oknih Ekostar PremiumIzračunaj ceno okenStopite v stik z nami:


Preverite ceno oken online080 23 23Pošljite povpraševanje

Do kdaj lahko naročim okna iz posebne jubilejne izvedbe?

Okna iz posebne jubilejne izvedbe so na voljo za prvih 110 kupcev.  
Ponudba velja samo za okna, ki bodo naročena, izdelana in zmontirana letošnjo zimo (montaža v zimskih mesecih).

Kako si zagotovim okna Ekostar Jubilej 110 iz posebne ponudbe?

Okna iz posebne serije Ekostar Jubilej 110 so na voljo od 1.11.2015 za prvih 110 kupcev oz. do preklica. V posebni ponudbi bomo tretjino lesenih ali les-alu oken Ekostar Jubilej 110 kupcem podarili.

Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2015
Akcijski pogoji:
Akcije se med sabo izključujejo. V posebni ponudbi vam tretjino oken iz posebne izvedbe Ekostar Jubilej PODARIMO. Ponudba velja samo za okna, ne pa za montažo. Akcijske popuste na dodatke (rolete, žaluzije, zunanje in notranje police) preverite v najbližjem salonu Jelovica. Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev ponudbe.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 1.11.2015 za prvih 110 kupcev oz. do preklica.

Plačilni pogoji:
Pogoj za zagotovitev oken v posebni ponudbi je vplačilo 50% avansa ob naročilu. Preostalih 50% kupnine je potrebno poravnati pred odpremo/montažo.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?