Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat
Eko ponudba lesenih oken

Nova vsebina je v pripravi.


Eko ponudba

za lesena okna Ekostar in les-alu okna Ekostar Premium

Samo do 15. oktobra!

Kupujete nova lesena okna? Izkoristite izjemno priložnost in naročite nova energijsko varčna lesena okna. To jesen vam okna lesena okna Ekostar in les-alu okna Ekostar Premium ponujamo v izjemni akcijski ponudbi.

V primerjavi z nekaj desetletji starimi okni so današnja lesena okna mnogo učinkovitejša, izguba energije pa občutno manjša. Nova energijsko varčna okna imajo vgrajena dvoslojna ali troslojna stekla, polnjena s plinom, in zagotavljajo odlične toplotne karakteristike.

Z nakupom energijsko varčnih lesenih oken s troslojno zasteklitvijo si v primerjavi z okni z dvoslojnim steklom zagotovite dodatne toplotne prihranke.

Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših prodajnih centrov po vsej Sloveniji, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri novih lesenih oken in pripravili neobvezujočo ponudbo.


Zakaj se odločiti za energijsko varčna lesena okna Ekostar iz Jelovice:


1. Okna so zastekljena s troslojnim steklom, ki je boljši toplotni izolator kot dvoslojno steklo.


2. Leseni profil debeline oknu 78 mm oknu zagotavlja trdnost in odlične toplotne lastnosti.


3. Okna z boljšo toplotno izolativnostjo bodo prispevala k nižjim stroškom ogrevanja stanovanja pozimi oz. hlajenja poleti.Več o lesenih in les-alu oknih iz Jelovice:


Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 7. junija 2019 (74SUB-OB19).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2019


Akcijski pogoji:
Akcije se med sabo izključujejo. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek v našem prodajnem centru, kjer vam bomo našo ponudbo podrobneje predstavili.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je plačilo avansa in potrditev tehničnih detajlov ponudbe do 30. septembra 2019.

Dobavni roki za okna znašajo od 75 do 90 dni.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 1. do 15. oktobra 2019. 

Plačilni pogoji:
Pogoj za zagotovitev oken po akcijskih pogojih je vplačilo 50% avansa ob naročilu. Preostalih 50% kupnine je potrebno poravnati pred odpremo/montažo.

Ostale možnosti:
- 100% predplačilo ob naročilu
- nepreklicna bančna garancija kupca
- po dogovoru oz. po pogodbi

Stopite v stik z nami:


Preverite ceno oken online080 23 23Pošljite povpraševanjeNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?