Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Družbena odgovornost

Družbena odgovornost


V skupini Jelovica smo zavezani k trajnostnemu razvoju družbe in odgovornemu ravnanju v skupnosti, v kateri delujemo. To zahteva iskanje ravnovesja med kratkoročnimi in dolgoročnimi interesi ter vključevanje gospodarskih, okoljskih in socialnih vidikov v poslovno odločanje.

Družbeno odgovorno ravnanje zaznamujejo predvsem tiste naše aktivnosti in projekti, skozi katere soodgovorno pripomoremo k življenju v zdravem in čistem okolju sedanje in prihodnjih generacij, k razvijanju odgovornosti do narave, kulturne dediščine in ljudi.

Odgovornost do okolja in ljudi
Jelovica je ena prvih zelenih družb v regiji. Odgovornost do narave in človeka je pri nas prisotna v vseh segmentih poslovanja. V skrbi za okolje gremo še korak dlje, saj je naša proizvodnja ekološka in čista, za njeno delovanje uporabljamo naravne vire – vodo, sonce in les. Naše tovarne so plus energijske, saj proizvedemo več toplotne in električne energije, kot jo porabimo za proizvodnjo in poslovanje. Svojo odgovornost do okolja prenašamo v vsakdanjo realnost z okolju prijaznimi dejanji recikliranja, ločevanja, zmanjševanja uporabe ali s ponovno rabo.
Za naše zeleno in trajnostno delovanje smo leta 2012 prejeli pomembno okoljsko priznanje »okolju prijazno podjetje«.

Pokroviteljstva in donacije
V Skupini Jelovica želimo prispevati k razvoju športa in zdravega načina življenja. Naše vodilo je aktivno sodelovati pri razvoju ekološke zavesti, skrbi za okolje in zdravje. Jelovica udejanja svojo strategijo s podporo vrhunskih slovenskih športnikov in zdravega življenja. Naša vizija se aktualizira v doseganju višje energijske varčnosti, ohranjanju naravne dediščine in ne nazadnje višji kakovosti življenja.

Podpiramo športnike, ki se ukvarjajo z naravi prijaznimi športi, med katerimi je tudi slovenska biatlonka Teja Gregorin. Športniki so naš glasnik naravnega življenjskega stila. Sodelujemo tudi v drugih projektih, kot so različne okolju prijazne akcije in skrb za zdravo okolje naših otrok v vrtcih in šolah.


 

 

 


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?