Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Online izračun cen oken
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vratAKCIJA: 30 dni - do 30% popusti na EKO lesena okna

Akcijo smo zaključili 25. avgusta 2017.

Ne zamudite izjemne poletne akcije. V posebni akcijski ponudbi vam ob naročilu oken iz linij Ekolight, Ekoterm, Ekostar in Ekostar Premium priznamo do 30% akcijski popust.

Obiščite nas v prodajno storitvenih centrih Jelovica in izberite vrhunska lesena okna Jelovica!


Ekoterm

PRODAJNI HIT
Vse, kar potrebujete za varčno in kakovostno bivanje. 
Pri ustvarjanju energijsko varčnega lesenega okna Ekoterm smo upoštevali osnovne zahteve vsakega posameznika: prihranek, energijsko varčnost, dobro počutje, pozitiven vpliv na zdravje, trajnost, privlačen dizajn, sodobnost, robustnost. Vse to smo združili v en sam izdelek. Rezultat je leseno okno sodobnega dizajna, ki pozitivno vpliva na dobro počutje in zdravje. Ekoterm je robustno leseno okno enostavno za uporabo in vzdrževanje, ki zagotavlja dolgoročno energijsko varčnost.

Izračunaj ceno oken:

Ekostar Premium

Ekostar

Ekolight

Najbolje prodajano okno okno Jelovica. Les-alu okna Ekostar Premium odlikujejo naravni materiali združeni z izjemnim dizajnom v vrhunski energijsko varčen produkt. Ravne linije oknu podarjajo sodoben izgled. Lesena okna zagotavljajo zdravo in varčno bivanje.
Najboljša izbira med lesenimi okni Jelovica. Lesena okna Ekostar so izdelana iz smrekovega lesa najvišje kakovosti, ki ima obenem najboljše toplotnoizolativne lastnosti. Krilo okna je iz dolžinsko nespojenega lesa, kar pričara estetsko dovršen in sodoben dizajn.
Inspiracija narave. Ekolight so energijsko varčna okna z dvoslojno zasteklitvijo. Steklo s toplim robom zagotavlja boljšo toplotno izolativnost okna. Kakovostni materiali, preprosto uporaba in vzdrževanje zagotavljajo dolgoročno energijsko varčnost in dolgo življenjsko dobo.

Izračunaj ceno oken:
Izračunaj ceno oken:
Izračunaj ceno oken:

Vsa trislojna lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev eko subvencije Eko sklada RS. Ne pozabite: do 50% eko subvencije so še vedno na voljo!


Simulacija nakupa lesenih oken Ekoterm - menjava starih oken:

Simulacija prikazuje vrednost nakupa za 13 lesenih oken in balkonskih vrat.
Izračunana je vrednost oken, upoštevajoč redne cene ter RAL montažo, ki je pogoj za pridobitev eko subvencije. Demontaža in odvoz nista vračunana. V izračunu oken po akcijskih cenah je upoštevan 30% akcijski popust.

Eko subvencija
za degradirana območja znaša 125€/m2 okenskih površin oz. do 50% vrednosti investicije, za ostala območja pa 100€/m2 oken oz. do 20% vrednosti investicije.

Prihranek
je izračunan na podlagi primerjave neto investicije z redno ceno oken. Prihranek na nedegradiranih območjih bo znašal -40% vrednosti naložbe. Na degradiranih območjih bo neto investicija znašala le 40% redne cene oken.

Več o lesenih in les-alu oknih iz Jelovice:

 
Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Vsa trisojno zastekljena lesena in les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS. Nov javni poziv je bil objavljen 4. marca 2016 (37SUB-OB16).

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na spodnji povezavi. Nepovratne subvencije Eko sklada bodo na voljo do porabe sredstev.

Eko subvencije 2016
Akcijski pogoji:
Akcija velja za EKO lesena in les-alu okna Jelovica: Ekolight, Ekoterm, Ekostar in Ekostar Premium. Akcije se med sabo izključujejo. Akcijski popust velja samo za okna, ne pa za montažo. Preverite akcijske popuste na dodatke (rolete, žaluzije, zunanje in notranje police) v najbližjem prodajnem centru Jelovica.
Pogoj za zagotovitev akcijskih pogojev je vplačilo 50% avansa in potrditev ponudbe do 25. avgusta 2017.

Dobavni roki za okna znašajo do 90 dni.

Pozanimajte se o možnosti dobave oken v krajših dobavnih rokih.

Veljavnost akcije:
Akcija velja od 25. julija do 25. avgusta 2017 oz. do preklica.

Plačilni pogoji:
- 100% avans ob naročilu
- 50% avans ob naročilu, 50% pred odpremo/montažo

Stopite v stik z nami:


Preverite ceno oken online080 23 23Pošljite povpraševanje

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?